Дългата раздяла, нестандартно

Величка Николова -Литатру 1
Дългата раздяла - скъсва любовните струни
(нестандартно)

Ти в мене се врече,
но вече
далече, далече
отплува…

ЗабрАви
за мен!

 
Сълза ми потече
и тЕче,
и тече,
но вече…

не ще
да тече!

ЗабрАвих
за теб!


Литатру1