Теорема

Ева Сокол 2
Без серця теж живуть. Звикають навіть.
Супутник-біль - з роками майже друг.
Пожертвою до смерті вірна пам'ять,
яка вбиває згодом сильний дух.
Проте, здебільшого, про те не знають,-
живуть собі в минулому. Амінь.
Що сильний дух від відчаю вмирає,
що більш не буде новий воскресінь
приймають апріорі - так ведеться...
(хтось може ще й втішатись буде тим)
Дивуєтесь? Чого? Вони ж без серця,
все інше їм ввижається пустим.
Ох, безсердечні, шкОда вас до щему,-
спаліть же, врешті, пам'яті мости!..
Життя - складна вселенська теорема,
яку Господь ще має довестИ.