Сени жондан севган пайтимда

Муфаззал Ходжаева 2
     ***
Сени жондан севган пайтимда
Лахза айриликка...
додлардим
Куйлар эди,ишким байтимда
Севгим садокатга онтларди
О,билмасдим унда фирокни
Титрамасдим айрилик суздан
Сен деб,у лаззатли кийнокни
Бехуш...бехуш кетардим уздан...
Ох,энди-чи,энди, мен улик
Е тириклигимни англамай
Юлкилаб,ишк гулларин сулик
Ифорин, ишк деган, телбаман...
        ***