Мабуть трошки ти сумуеш

Виктор Антохи
Мабуть трошки ти сумуеш,
що не стрiлися ми влiтку.
Радий я, що ти iснуеш,
миловидна та тендiтна.

Я за тебе так сумую,
бачить хочу дуже часто,
як, не знаю,я iсную,
бачить хочу тебе вчасно.

Час пробiг вперед роками,
думки лiтають сваволi,
хочу обiймать руками,
хочу я тебе до болю.