words...

Анна Филимонова
An ordinary bullet can easy kill,
but a wound is more difficult to heal.
Similarly, words in various combinations
put into different human mouths
carry either the death or recuperation...
The choice depends on each of us.



Обычной пулею легко убить,
но рану вылечить сложнее.
Так и слова в различных сочетаниях
и вложенные в разные уста
несут то смерть, то исцеление...
Всё дело в выборе... и в нас.