Василь Хл бн ков - Слов янська краса. 19. 06. 2019

Василий Хлебников 2
Залішся зі мною.
Видніеться краса.
Моя, не моя, слова за неї.
Один я поки що.
Серце своє розділити хочу з нею.
Відчуваю переповнює мене.
Ти як рідні поля.
Проллється дощ, станеш ще чарівность.
Прийми мене як струнка Кума.
Тоді сонце зігріє нас назавжди.
Моя доля сплетена.
І я чекаю відповіді?.