Шел Сильверстайн. Что с одёжкой?

Сергей Шестаков
Шел Сильверстайн
Что с одёжкой?

Что утром с моей
Одёжкой стряслось?
Штаны коротки,
Согнёшься – всё вкось,
Рукав длинноват,
Не шляпа – колпак...
Что утром с моей
Одёжкой не так?


Shel Silverstein
Why Is It?

Why is it some mornings
Your clothes just don’t fit?
Your pants are to short
To bent over or sit,
Your sleeves are to long
And your hat is too tight –
Why is it some mornings
Your clothes don’t feel right?