What ever I see

Александр Евгеньевич Радченко
What ever I see. You.
What ever I dream. Time.
What ever I feel. Blue.
What ever I loose. Mine.

When ever we were. Past.
When ever we won't. Life.
When ever we love. Last...
What ever I see. Rise…
26.07.18