серце вже майже перестало плакати

Рэйнни
..моє серце вже майже перестало плакати,
і все завдяки тобі, твоєму розумінню та підтримці,
дуже важливо в цьому житті не падати,
дуже важливо не лишитися наодинці..
..моє життя стало більше посміхатися,
і це все знову здебільшого твоя вагома заслуга,
дуже важко з минулим прощатися,
та в тобі віднедавна знайшла вірного друга..
..моє "завтра" має право на правильне існування,
в якому тепер вже не лише один смуток,
дуже важливо, коли поруч підтримка в коханні,
дуже важливо, коли відходять старі ті муки..

910260..r