амнезiя вiдьомська

Гелена Смилянская
яка нагла сука.
відьма переплутала мій номер телефона з Чорним ОбПлевіним.

Ковбасний директор,
підкинь ще докторської ковбаси,
бо вона вже забула,
що її ще вчора зжерла.
ти що, знову вирішив зекономити?!
от хитрун,
копійкою вдавиться