Б дони-2

Хохол Хохотович
Апарат з металевим бідоном,
Гонить, гонить відро самогону,
Поки смажаться з сала шкварки,
Гонить, гонить геть - далі думки.

Гей, пацан, налий стакан,
Тобі всього-на-всього двадцять,
Розкутий, веселий - в душі хуліган,
Й житуха, насправді, вдалася.

Апарат з металевим бідоном,
Гонить, гонить - родину із дому,
Щоб забуть про синьці й тумаки,
Гонить, гонить геть - у будяки.

Гей, пацан, налий стакан,
Тобі вже за тридцять, придурок,
На судні, що тоне - ти сам капітан,
Й навряд чи спасешся у бурю.

Апарат з металевим бідоном,
Гонить, гонить - бродити притоном,
Щоб відчути пульсуючі вени,
Гонить, гонить, як кров по системі.

Гей, пацан, налий стакан,
Як дожив до поважних сивин?
Хіба прихистком стане похилий паркан,
Кращим, аніж міцна домовина.

Апарат з металевим бідоном
Гонить, гонить бродити до скону,
Щоб знайшов - все, що вигнав найкраще,
Гонить, гонить людину пропащу.