Зоряний вальс

Евгений Рослик
Київський Хрещатик –
Країни початок.
Київськиї схили
Дають мені сили.

      Приспів
Київськиї зорі
Тануть в серці моїм
Животворні, неповторні
В душевнім просторі.

У Дніпровський хвилі
Чути голос милий
Чути пісню часу
Та життя окрасу.

      Приспів
Київськиї зорі
Тануть в серці моїм
Животворні, неповторні
В душевнім просторі.

Київські світанки -
Веселі коханки,
Мій людський рахунок,
Серця порятунок.

      Приспів
Київськиї зорі
Тануть в серці моїм
Животворні, неповторні
В душевнім просторі.

Розквітає місто
В сонячним намисті.
Ранок починає
Та надію має.

     Приспів
Київськиї зорі
Тануть в серці моїм
Животворні, неповторні
В душевнім просторі.

28.07.2019