Твоето момиче

Величка Николова -Литатру 1
Първи куплет:
В мене ти откри своето момиче,
но ме забравИ ! Вече друг обичам.
Не си отивай със тъга.


Припев:
Ти, знай че времето лети.
Над теб ще грейне ясно слънце,
в очите ти ще заблести
любов – по- млада и от зрънце.


Втори куплет:
И ще имаш ти слънчево кокиче.
Ще забравиш мен – твоето момиче!
Любов ще имаш, не тъга…


Припев:

Върви, иди си, мили мой!
Над теб ще грейне ясно слънце,
а нашата любов я скрий
в земята – като малко зрънце!


Литатру1
България, София