Чорному Пльовiну

Гелена Смилянская
я маю світ,
де очі твої - сліпні,
де глухість - то найкраща риса,
тому
мій телефон - криштально чистий
від поглядів, від вух твоїх брудних,
як та акула,
ти нажерся
днів людських аж
до відрижки,
як монстр, шакал,
згризав життя приватне,
як ту кістку,
давився, слинився,
тварина ,
спокій і не
сниться,
паскудний виродок,
нестерпна мерзота,
один дзінок,
і впадеш з ніг
під землю
змію гріти,
пекельних буднів
добувать,
кінця ждучи,
мерзенна
сука

20.03
28-07-2019