Цветът на виното, рубай

Величка Николова -Литатру 1
Цветът на виното
(рубай)

Виж вИното - искри с малинов цвят.
Сто грама ще опият твоя свят
и ще забравиш образа любим -
възлюбен лъч, във стихове възпят.

Литатру1