Мене нема...

Людмила Дзвонок
О, Господи, співаю зранку я,
Від серця прославляю Твоє Ймення,
Радію тому, що моя сім’я
Розказує про Тебе, Твоє вчення!

О, Господи, яка краса в Тобі,
Я одягнусь в Твою красу, мій Боже!
З Тобою не буваєм ми слабі,
Так хочу бути  на Тебе лиш схожа!

Твоя любов в мені, любимий Спас,
Освідчуюсь я нею у кохані,
Її в мені достатньо, про запас,
Ділюся нею в кожному зібранні!

О, Господи, співаю зранку я,
Радію, що Тобою наповняюсь,
В Твої я руки віддалась, Твоя,
Мене нема, в Тобі я розчиняюсь!..
                29.07.2019