Пишу для тебе, любий мiй читачу

Клавдия Дмитрив
Пишу для тебе,любий  мій читачу,
І вдячна Богу,що ти є.
Пишу,що відчуваю й що я бачу,
А ти – це те,що стимул додає.

Тобі я щиро  вдячна за увагу,
Що ти в віршах читаєш всі думки,
Ти збільшуєш бажання  і наснагу,
Й течуть думки,немов гірські струмки.

Пишу  тобі , пишу щораз  для тебе,
Думки ж бо плинуть,наче та вода,
Немов пучок,збирається із стебел,
Й не записати їх – шкода.

Пишу для тебе,щоб читав ти,
Й прошу пробачення за те,
Як щось не так в віршах сприйняв ти,
Чи десь зустрілося колючеє слівце.

Пишу для тебе,любий мій читачу,
Вкладаю душу в кожнеє слівце.
Твоїм читанням душу я збагачу,
А кожен вірш – окреме деревце.

28.07.2019 р.