Liliputin -2313

Юрий Слободенюк
I was floored by Senator John McCain decisive vote on the House floor  against
repealing of Obama's American Health Care Act of 2017 ... "
Donald J. Trump


***
floor
verb
past tense: floored; past participle: floored; adjective: -floored

1.provide (a room or area) with a floor.
"a stone-floored building"

2. informal
knock (someone) to the ground, especially with a punch.


Similar:

knock down
knock over
bring down
fell
rugby-tackle