I m not pretending to be a young lady

Зоя Сперстад
I'm not pretending to be a young lady ..
I am an artist from all my heart ...
This is my performance ...
I want to inspire people to life
I try to think positive myself ...
This saves my mental health ...

Я не притворяюсь молодoй леди ..
Я художник от всего сердца ...
Это мое выступление ...
Я хочу вдохновить людей на жизнь
Я стараюсь думать позитивно сам ...
Это сохраняет мое психическое здоровье ...