Помолись за мене

Лысенко Евгений Дмитриевич
Помолись за мене,
я вранці піду.
По землі святої,
на грішну війну.
Помолись моя мила,
та віри не втрачай.
Наші дні з тобою,
не забувай.
Візьму з собою твоє фото,
біля серця покладу.
Щоб ненароком вража куля,
не накликала біду.
Не плач люба,
душу свою не картай.
Я завжди буду поруч,
згадуй, пам'ятай.
Помолись за мене,
та на прощання, сильно обійми.
Щоб кожен день наодинці,
пролетів як у мить.