Не вiдповiдь шукаю

Екатерина Синесгерева
Я не шукаю на питання відповідь,
Вона сама до мене завітає...
Я знов дивлюсь - веселка в небі грає,
І насолода лине звідусіль.

І подих вільний, і шумить життя,
Лиш трохи щемко на душі без тебе...
Не так ясні і барви квітів, неба...
Не відповідь шукаю - співчуття.