***

Вера Деревьянко
смачно весело мені у Одесі в літні дні
на сонці тіло засмагає
душа від бід відпочиває
бо повітря дуже  чисте
по морю соничко іскриться
ой яка щаслива друзі
на пляжу в поважнім крузі
і пісочок
і шизлон
і привітний Ланжерон
все мені допомагає
 жити так ...

я не скучаю ...