Не щедрый листопад

Екатерина Синесгерева
Ще трохи літа...пробіжить на шпиньках...
Ще буде вітер вранці пить росу.
Та вже десь чапає твій листопад з ковінькою,
Бо жовтень з вереснем йому хліб-сіль несуть.

Твій листопад. Йому ти б'єш поклони
І для багаття не шукаєш хмиз...
Щей вітер в листопаді не співає- стогне,
Світанок в листопаді забаривсь...