Не

Елена Покровка 2
Не має вже листів, не має запитань.
Лише у небі мир! І не яких зітхань
Напевно тиша з приводом говорить?
Або з мовчанням  танці хороводить?

Нема  захоплення, не має таїни,
Інтрига склала руки на стегні?
Не на стегні, А стогне на горі!
А ти не озирайся,Вдалечін не йди!

Не має толку, в зорях сновидінь,
Залиш нікчемний порятунок мрій!
Бо марні були думки, сподівання
Нема у мертвій пазусі кохання!

Одне туманне позіхання та обрАза!
От гепнулась. _ від струсу мозку ваза!
Розлилася вода струмочком по паркету...
І впала роза схожа на верету

Таку собі некчему у мороза!
Без аромату, геть її виносить..
Як той нікчемний лист,у мандрах...
Просить. Порятунку...
Не хочу, і не буду брати в руку
Підступну і улесливу отруту
2019