Тафаватвал

Гулья Мисриханова
 Къачу жуваз зи рик/ин гьал
Тваз жедат/а  ам рик/е
къалура вун тирди кьегьал
Жемир вегьез зал леке.

Къачу, жуван вегь къуьнерал
За ялзавай парарни.
 За хьиз нани  яхъ гъилерал
Ц/у хьиз кузвай ракьарни.

 Къачу жуваз зи бахтарни
Эгер бахтлу жедат/а
Алатай, къвезмай вахтарни
А вахт рекьив къведат/а.

Емишдин тар гьазур я гуз
Ваз бегьерар гъайит/а.
Тухвана жуван чилел цуз
 Еримишиз хьайит/а.

 Лугьумир ви бахт зав гице
Вуч -вичелай къвезват/а.
За хьиз нани гьала дуьнья
Регьятдиз физ жезват/а!



Къалурмир заз пехилвал ви
Кьуш ават/а  яла пар
Рекьиз килиг эхирдалди
Рик/икайни яхъ хабар.

 Четин я твазни гъавурда
Ц/алц/ам чинар девирдин
Гьар са зат/ дадмиш тавурт/а
Дад гьик/ чир хьуй  уьмуьрдин!

 07.09. 2017.
Г. Мисриханова.