Не ходи

Елена Покровка 2
Не ходи, не слідкуй, пізно
Бо спіткала кохання _ тризна...
Панахиди не треба справляти,
І кульбабки не треба м'яти...
Не дзвони, бо ж дарма,
Не рахуй тарілки...
Я їх вже давно розбила...
І навмисно поранила крила.
І навмисно катую душу...
Бо я жити ще хочу, мушу....
Не гляди на мене як на повію,
Бо я вітром троянди розвію...
Пелюстки полетять, і осядуть,
Там ,де їх залюбки розбирають
Склеють, те що нам не вдалось,
Не ходи , без носків на мороз
2019