Wisdom has not come

Екатерина Передереева
Wisdom has not come ,
youth has flown by.
wrinkles can be seen
eyes betray my age.

Lips are no more red,
they are pale as snow.
I don't wish for love .
praying for some calm.

kisses are the past .
Passion was in dreams.
I am not a girl.
madam - many years.

verses aren't of love.
men are mostly friends.
books are so close.
they don't bring me pain.