Падiння i злет

Клавдия Дмитрив
За все ,що є,завдячую я  Богу:
За злети і падіння у житті.
Хоч відчуваю іноді тривогу,
І віражі бувають же круті.

Не кожне падіння –це прірва,провалля,
Й не кожен же злет – це вершина всіх мрій.
Не кожне падіння – це долі безжалля,
Головне – піднімайся й на місці не стій.

Кожне падіння – це поштовх до чогось,
Воно защораз лиш гартує в житті.
Воно є початком моменту якогось,
Й не потрібно буть з ним у сліз пролитті.

Кожен же злет – насторога і  радість,
Бо рівної смуги в житті не  бува.
Та думать не треба,що це долі злорадість,
В житті ж бо бувають,насправді,дива.

28.07.2019 р.