кадр

Александр Ярошевский
hей, світ широкий! до його нестям
старим чи молодим
з джерелець різних прихилитися
- й ти спійманий
за магією чисел
чи іншою - все магією
втям

ссуть тютюновий дим
закручені життям
сумні та звичні
мешканки столиці

де на зупинках транспорту бомжі -
зухвалі й молоді -
нікому не
потрібний від двоногих мотлох

й небуття
все це приречено i сумно меле в порох