Лiто у подарунок

Светлана Кравчук 379
Я дарую літо!
Протягни долоньки.
Луг чарівний з квітом –
Оченята доньки.

Сонце у зеніті.
Вітер – прохолода.
Ти – найкраща в світі!
Щастя й нагорода.

Покладу зірницю.
Це тобі стежина.
Пильнуй як зіницю.
Ти ж моя дитина.

Не бери тумани,
Бо вони облуда.
Зло, що з них – розтане
Й лиш хороше буде.

Нехай ніжки тішать роси.
Зустрічай світанки!
Бережи себе і коси –
Знітяться й серпанки.

Засвіти всім обрій
Полум’ям що з серця.
Світ – він дуже добрий!
То ж не плач й не сердься.

Ти моя кровинка.
Муза для поета.
Комусь ти Даринка,
Комусь – Генрієтта!

А для когось – Всесвіт,
Цілий світ безмежний!
Втомилась від бесід…
Й думок незалежних.

Йди у світ собою,
Розкривайся в силі.
І… не приймай болю.
Зло віддай могилі.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

31.07.2019

09:02

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.