Не може бути друзiв забагато

Любовь Дуля Шевчик
Чи може бути друзів забагато,
Котрі любов’ю сповнені до нас?
Трудитись з ними можем ми завзято,
Сміятися, чи плакати не раз...

Співати і молитися Ісусу,
Чи просто посидіти в тишині...
Єднання - є оазисом для друзів!
А  разом і проблеми не страшні!

Буває, навіть,  друг дорожчий брата,
Що, щирістю торкнутись серця встиг!
Не може бути друзів забагато,
Відвертих, небайдужих і простих!
~ДЛВ~


(30 липня - міжнародний день дружби)