Беркем китереп бирми шул

Фаниль Асфаров
Кирэкмэскэ тузындым.
Йорэгемне каушатып
Утыра идем тынычкына
Тонган суга таш атып.

Хэзер инде ни эшлэргэ
Йорим узем баш ватып.
Калды тик дару эчергэ.
Китте нерва каушалып.

Уз уземне тиргэлимен
Тиздэн шунда юатам.
Уйларымдан туктамыйча.
Кондэ тондэ баш ватам.

Кызгандан файда булмады.
Барысы калды мина.
Беркем китереп бирми шул.
Мэ аша диеп сина.