Вже серпень зачепивсь за днину

Александр Цихач
Вже серпень зачепивсь за днину,
Та й він, як вітер, пролетить,
Бо час не знаючи упину
Летить вперед, кудись летить...

Хоч сонечко ще височенько
У небі ясному висить,
Та день все тане помаленьку,
Мабуть, до осені спішить...