Сау цаестытае

Татьяна Плити
Аез мысын сау цастытае, мысын.
Сае арты хъарм уыди маенаен.
Ныр заердае араехдаер фаериссы-
Сае раевдыдаей нае бафсаесттаен.

Каем ысты уыцы сау цаестытае?
Каей заердае рухс каены сае уарзт?
Дае райсом хорз" каемаен заегъдзысты?
Каемаен ысхъарм уыдзаен йае уат?