мое життя

Вера Деревьянко
стірка уборка і варка
наповнили ниву буття
радість була
сім'я
  сварка

так тішило тіло життя...
-'-'''''''''''''
помирають усі люди
помирати і я буду...
--'-'''''''''''''
мене господь собі родив
 для усяких в житті див

щоб я строїла і созідала
життя собою прикрашала...

любов мені подарував
в щасті в радості купав

під кінець мене покинув
щось собі моє забрав...
Бог зімною не загинув
вічно з душечкой літав