Лес1 в день народження

Георгий Корсун
Ромни, Руденка, "Айкредит",
Колектив  дружний, працьовитий,
Надійний  безгрошів'ю  щит,
Добробуту  завжди  відкритий.
Тома, три  Юлі  та  Альона,
Андріївна  Наталья - шеф,
Тетяна - мудрості  основа,
Хоч  і  давно  пенсіонер.
Лесю  зустріли  тут  як  рідну,
Родини  затишним  теплом,
Роменщини  чарівну  квітку,
В  кредитах  що  пізнала  толк.
А  День  Народження  у  Лесі,
То  дійсно  свято  в  "Айкредиті",
Посмішки, квіти, тости, пісні
Та  поздоровлення  великі.
І  ми  всі  Лесю  привітаєм
З  цим  пам'ятним  липневим  днем!
Здоров'я, успіхів  бажаєм,
Завжди  палай  душі  вогнем!