Яшьлек кадере

Марат Айбаш
Кабатланмас гузэл яшьлек
Матур мэле гомернен.
Яратыр кешен булганда
Яшэулэре кунелле.

Кушымта:
Яшьлек килэ бер генэ,
Кадерлэрен бел генэ.
Яшь вакытта уйна да кол,
hэр мизгелнен кадерен бел,
Яшьлек утэ тиз генэ.

Яшьлекнен дэртле жырыннан
Кутэрелэ кунеллэр.
Йорэк тулы назлы хислэр
Чишмэ булып тугелэ.

Кушымта:

Яшьлек матур чэчкэ кебек,
Бик тиз сула, боега.
Мэхэббэт кенэ сурелми,
Житэ гомер буена.

Кушымта:

(1.08.2019)