Не люблю

Инна Катрич
Сказала тобі вчора:"Не люблю",
після цих слів ти мило попрощався.
Ну не люблю, що вдієш - не люблю?!
Ти ж просто другом не хотів лишаться...
І ти пішов, пішов уже назавжди,
а я не встигла крикнути: "Постій!"
На "не люблю" з тобою попрощались -
на ноті драматичній і сумній...

Сказала тобі вчора:"Не люблю",
ти відвернувсь і геть пішов від мене.
Ти тихо йшов, а я шептала в слід:
"Люблю - це мало, я помру без тебе..."