Папараць кветка

Воронова Лилия
Цудоўная кветка павіннна з’явіца
Апоўначы летняй, цудоўнай начы.
Знайсці яе можа той, хто не ляніца
Хто зможа да ранку яе зберагчы.

Яе знойдзе кожны, хто светлы і смелы
Ён скарбы мець будзе і ўсё разумець.
Павінен дамоў не азіраючы несці
Бо чэрцям  і ведзьмам  яе трэба мець.

Ён шчасце падорыць усім на планеце
Дабром напаўнаяя вакол гэты свет.
Не будзе больш завісці  ў гэтым сусвеце.
Бо кожны ўбачыць яго агняцвет.



Лілія Воранава( Журавінка) 01.08.2019г.