Якщо це всього лише слово

Долгих Александр
Іноді буває так.
Що сніг, тане як любов.
Але що ми знаємо, з стількох
Словосполучень, названих словом.

У весняній теплоті трави,
Снігового покриву, немов росою.
Щирості чистоти,
В описах образі почуттів.

Залишком дзеркального відбиття.
Якщо любов, душевний стан,
Як визначити вплив душі.
Якщо це всього лише слово.