Життя мое прекрасне i святе!

Виктория Гребенюк Роженкова
Життя моє прекрасне і святе,
Закохана у нього я по вінця.
Воно,мов сонечко яскраве й золоте,
І не продам його я за червінця...

Життя,мов стебельце гнучке й зелене,
Заквітчане у бусинках роси.
Цікаве,кольорове і шалене,
Мов гілочка свяченої лози.

Життя моє з краплинками жалю,
Але душа завжди моя натхненна.
Життя своє я віддано люблю!
Молитвами до Бога откровенна.
30 07 2019 р
Вікторія Р