Крiзь час каяття

Лена Грама
Крізь довгі дороги,
Крізь час каяття...
Ступають тривоги,
В безкрає життя.

Поріг за порогом,
Я переступлю.
Вклонюсь перед Богом,
Що щиро люблю.

Що вірю у долю,
У щастя своє.
Звіряючись болю,
Шаную що є.

За все що я маю,
За все я молю.
Кого я сприймаю,
Кого я люблю.

Джерела і терни,
Забій та поріз.
Добром хай поверне,
Без маминих сліз.

Та й батькових також...
Страждань та біди.
В добробут,стодоле...
У шані веди.

Крізь довгі дороги,
Крізь час каяття...
Ступають тривоги,
В безкрає життя.
 (Понкратова.О.В.)