послати життя

Гелена Смилянская
як важко жити —
думкою лише нанизувати
мрії на стеблини
днів,
у внутрішнім купати свої днини,
і кроку не ступати до мети —
кохати ту, одну-єдину

09.03
02.08.2019

послати* життя - автор мав на увазі інше слово)