про кволих

Гелена Смилянская
розлилось горе,
за туманами
збираючи по краплі ранки
в торбу злості,
напух мішок,
недобрим повен,
та ноша важкості потягне
дном шниряти в мулі,
залити чорним очі, рот і вуха
----
от звідки і беруться
чорних душ каліки,
кволі на добро

09.58
02.08.2019