Зустрiлись

Клавдия Дмитрив
Чотири місяці тому
Ми вперше з тобою зустрілись.
Та так непомітно для нас
Кохання у нас зародилось.

Це сталося у листопаді,
Було це 26-го числа,
Коли прийшов ти ,любий мій,до брата,
І я у гості теж туди прийшла.

Коли з тобою ми зустрілись,
На вулиці лежав вже перший сніг.
Та я настільки в тебе закохалась…
І шлях до серця сам собі проліг.

В житті бува ткого  дуже мало,
Щоб прислухатися до серця так свого,
Яке раніше й гадки ж бо не мало ,
Щоб так кохати тільки одного.

Воркуєм ми,неначе голуб'ята,
Неначе пара вірних лебедів.
І дуже ніжно притуляєш
Ти свої губи до моїх губів…

Вони мені шепочуть про кохання,
Шепочуть про казкові почуття.
Якби ж ти міг,коханий мій відчути,
Які з'являються у мене відчуття.

26.03.2002 р.