Пiсня ЧУЖI ЛЮДИ

Анастасия Ренард
Ніколи не знаєш,
Де втратиш і з ким знайдеш.
А серце кохає -
Воно ж бо не знає -
Кохає, кохає без меж.

Ніколи не знаєш,
Як доля складеться,
І з ким розділити
Вечерю і біди,
Насамперед своє життя?

Приспів:
Ти є моє,
А я не твоє!
Це битва невидима
Думок і мрій...
Невже ми чужі люди?!

Ніколи не знаєш,
Куди приведуть думки.
І як їх спинити
І не допустити
До нашого дому колись?..

Ніколи не знаєш,
Чи збудуться мрії.
Навчи мене, мати,
Людей не втрачати
Дорожчих мені над усе!..

Приспів:
Ти є моє,
А я не твоє!
Це битва невидима
Думок і мрій...
Невже ми чужі люди?..


Ніколи не знаєш,
Ще скільки питань буде.
Чи довго так жити -
Світлини любити
Тих днів, що давно вже пройшли?..