Я тебе чекаю

Танюша Мишина
Я тебе із дня в день, наче Бога чекаю,
Підраховую дні і боюсь загубить.
Ти не знаєш про те , як тебе я кохаю...
Як немає тебе,мені важко прожить.

Як зустрінусь з тобою,в мене настрій підскоче,
Ми підемо удвох по крамницях гулять.
І ти купиш мені , що я тільки захочу,
Залишивши в кишені гривень стоп"ятдесят.

Я так хочу тебе про одне попросити:
Ти , будь ласка, не кидай мене!
Ми з тобою удвох зможем все пережити,
Непомітно і час промайне.

Ти прийдеш раз на місяць , вже вказана дата,
З нетерпінням чекаю той час.
Моя рідна, маленька, нікчемна зарплата,
Все , повір ,буде добре у нас !