Майже осiнь

Наталия Рыбальская
Листя злітає, як пір'я,
Краплі  стають туманом.
Осінь блукає подвір'ям.
Серпень...
Мабуть ще рано...

Світ же квітує айстрами,
Зріє в садах калинами.
Як би  собі стати майстром і
Ранок писати перлинами

Хмарок на небі  синьому
Та пелюстками яскравими.
Щастя світанку осінньому
Бажаному і ласкавому...


3.08.2019