мир жестокий

Вера Деревьянко
куструбата моя нива та всеодно на ній
 душа Моя щаслива
я радію веселюсь живу комфортно не боюсь
Зі злом людським в душі борюсь..
мене Одеска приютила
ой яка від того я щаслива...