А тортата? над 18 г

Величка Николова -Литатру 1
А тортата? ( +18 )

Аз искам да си спретна с тебе есен.
Да я посрещнем с торта, чай и с песен.

Докато тя съблича дървесата,
пред тебе аз ще си сваля полата.

Недей да чакаш стриптийз да ти правя.
На осемнайсет съм, не се надявай.
Виж как дърветата ни наблюдават.
Не ме събличай, не, не прекалявай.

Аз съм девойка, ти си тъй унесен…
Не е ли по- добре да ти изпея песен?

- А тортата?
- Оооо, тя не е сладка!

- Оооо…

- Ах!

Литатру1